Tjo!

Länge sen sist! Har haft så fullt upp med en massa annat, det är väl den enda ursäkt jag kan komma på. Känner mig inte helt kry för tillfället, men men hoppas det blir bättre.

Känner mig väldigt oinspirerad för tillfället. Vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Kan ju uppdadera er om vad som hänt när jag inte delgivit detta i min blogg.

Min bil har gått sönder, så för tillfället lånar jag föräldrarnas ena bil. Känns sådär. Halva lönen som inkommer på mitt konto nästa vecka går alltså till en bil. Surt.

Hade en helt underbar alla hjärtans dag med min älskling! Vi mös tillsammans och gick ut och åt på kvällen. Vi hann till och med ett kalas den dagen.

Jag jobbar på som vanligt, annars vet jag inte om det händer så mycket mer speciellt.

Vi hörs.

Jobb även idag.

Det är helt underbart väder idag. Solen skiner och det är inte alltför kallt. Skulle gärna gå ut på en lång promenad idag eller bara sitta vid en brasa och grilla korv. Men istället sitter jag inomhus och jobbar, i alla fall fram till klockan 15. Är så nedrans långtråkigt. Är på mitt extrajobb för tillfället och om jag kunde välja så hade jag inte velat sätta min fot här idag. Har varit superbra att få de pengar som detta jobb inbringar under tiden som jag har studerat, men nu när jag jobbar heltid är helgerna så värdefulla. Vill helst vara ledig då, men men ibland måste man ju ställa upp. Och som min kära pojkvän sa, jag tjänar ju pengar. Dem har jag tänkt använda till något roligt nån gång i framtiden.

För tillfället är jag väldigt sugen på att åka utomlands, men det blir nog inte av förens till hösten någon gång. Skulle vara så härligt att åka iväg till något varmt land med min älskling och bara relaxa och ha det skönt. Men men vi får se om det blir av. Hoppas på det. Ska försöka jobba och stå i och lägga undan lite pengar till en skön resa.



Igår var jag och min vän på stan med lillkillen. Hon hittade en söt klänning att ha på sin systers dotters dop. Så hon var nöjd. Hennes kille skulle komma med tåget och sedan var det tänkt att vi skulle åka raka vägen till Kalix och de skulle gå på dopet. Men tåget var två timmar försenat. Därför blev det en vansinnesfärd till kalix för att de skulle hinna i tid till dopet.

Väl hemma, som tur var så överlevde jag färden hem, så var det härligt att träffa min älskling. Saknade honom när jag var borta. Vi åt en underbart god middag och hade det mysigt.

Nu måste jag fortsätta jobba. Ha det bra!


Fredag!

Ohhh vad härligt med fredag idag! Ska bli så skönt att sova ut i morgon. Det tar på krafterna att jobba hela veckan lång. I veckan har jag haft ganska sena dagar, har varit hemma vid sex nästan varje dag. Men det är kul! Älskar att fara till jobbet, trivs så himla bra! Barnen är så underbara och mina kollegor är väldigt duktiga.

Idag ska jag åka till Luleå och hälsa på en kompis. Hon fyllde år igår så jag ska gratta henne. Har varit iväg på min rast och köpt henne en present. Hoppas hon tycker om den. Vi ska äta tillsammans och bara mysa och prata. Det ska bli roligt. Det är ett tag sedan vi har träffats. Ska bli kul att höra vad som har hänt sen sist och träffa hennes lillkille och se hur mycket han har vuxit sen sist.



Just nu när jag sitter här och skriver såkände jag plötsligt att jag började sakna en av mina andra väldigt kära vänner. Hon flyttade till Umeå i höstas. Ibland önskar jag att hon inte skulle bo så långt bort. Men, men jag kanske kan åka och hälsa på henne snart.

Jag ska sova över hos min vän i Luleå i natt. I morgon bär det av tillbaka mot Kalix. Tänkte att jag skulle umgås lite med min älskling resten av helgen. Bara mysa och äta något riktigt gott till middag, dricka lite vin o så. Kanske vi rent av tar en promenad och hälsar på någon av våra grannar.


Trött!

Det har varit en långdag idag. Har jobbat på mitt extrajobb i natt.I och försig kunde jag sova eftersom det var ett sådant tillfälle som tillät det,men jag sover ändå inte lika bra som hemma. Vaknat då och då och sover väldigt lätt. När jag slutade på det jobbet i morse var det bara att åka vidare till mitt ordinära jobb.

Barn är allt bra härliga.Idag har jag haft gympa med barnen på mitt jobb. De var så otroligt söta och duktiga. Kan inte rå för att jag drar lite på munnen när de skuttar omkring i sina små shorts och sockiplast. Vi har även hunnit med att vara ute ett bra tag idag,och självklart en massa annat skoj.

Just nu sitter jag på min käre pojkväns jobb och väntar på att han ska bli klar med min bil. Hoppas på att det blir snart. Ärganska trött. Vill hem och mysa ner mig i soffan. Men men vi får se när vi kommer oss iväg hemåt.

Snöoväder idag igen. Hur mycket snö ska vi få egentligen? Visst är det vackert när det är vitt överrallt, men snart borde det ju räcka.



 


RSS 2.0