Grått och trist

Under veckan har jag jobbet på som vanligt. Känns som att det har varit fullt upp. I måndags var jag länge på jobbet. Kom hem på kvällen. Finns inte så mycket tid för annat än att varva ner och gå och lägga sig. Har skjutsat och hämtat min lillebror från träningar och lagat middag till honom. Lagar middag gör jag ju i och för sig i vanliga fall också. Skött om mammas och pappas hund, känns lite som min också :)

Igår var jag och min darling och min lillebror till luleå. Lillebrodern tittade på när hans storebror spelade fotboll. Tyvärr blev det en tung förlust, men de får ta nya tag. Jag och min älskling åkte och hälsade på farmor. Jag tror att hon tyckte att det var roligt att vi kom. När matchen var slut åkte vi hem mot kalix.

Idag är himlen grå och trist. Ungefär så känner jag mig också för tillfället. Det går säkert över. När jag fått svar på några frågor kommer humöret vara på topp igen.

Ska och inspektera mina nyplanterade blommor hos mig idag. Planterade dem i min nyligt rensade blomrabbat tidigare i veckan. Få se om de har överlevt. De såg ganska vissna ut sist jag kikade på dem. Mindre kul, men vi får väl se.


RSS 2.0