Lite av varje.

Startade dagen tidigt. Jag och lillan har städat lite. Damsugit bort allt grus som dras in nu när våren är här. Det måste nog vara det enda negativa med våren. Förutom det har jag verkligen inget att klaga på, soliga, varma dagar. Framförallt är ljuset tillbaka.

Därefter tog vi oss en tupplur. Sov lite dåligt inatt. Vilade med gumman en stund.

Jag hade för avsikt att gå ut en promenad med lillan mitt på dagen. Var så fint och soligt. Men det gillades inte av damen, vet inte vad det var. Hon bara grinade. Så jag gick in igen. Väl inne somnade hon efter ett tag. Kanske e tänderna som spökar. Svårt att veta ibland vad som är fel med de små liven. Inte lätt att vara liten.

Nu har älsklingen precis kommit hem. Får se om det kommer någon och tittar på vårt hus idag. Är en som hört av sig, men hon har inte svarat på mitt mail där jag skrev att hon kan komma idag. Vi får väl se.

På lördag blir det dop för lillan. Ska verkligen bli spännande. Hoppas allt går bra och att hon är hyfsat nöjd under tiden vi är i kyrkan och på fikat efteråt. Det lär ju visa sig. Håller tummarna. 


                              

Ska gå och kocka lite middag nu tror jag.

See ya! 

Segstartad

Känner mig lite trött och sliten idag. Kan väl inte alltid vara pigg och full av energi antar jag. Ska gå ut med charmtrollet i vagnen så fort hon ätit lite till. Kanske piggnar till då. Lillan är pigg o kry som vanligt, vilket är underbart. Hoppas verkligen att det fortsätter så, att hon inte åker på någon förkylning eller feber.

Vi måste även åka en sväng till Sangis idag, av alla ställen! Fått ett paket som jag ska hämta på affären där. Brukar alltid hämta paket i kalix centrum. Men, men beror väl kanske på vem som levererar paketen.

Vet inte annars vad vi ska göra idag. Plocka till lite måste vi nog också göra. Dock ingen lust att börja städa, men som sagt energin kanske kommer när vi beger oss ut!?

Härligt väder! Soligt och varmt. Svårt att veta hur man ska klä charmtrollet när hon ligger i vagnen. Hon blir så varm. Ska ta något tunnare idag.

Mitt lilla hjärta ligger här brevid och gympar, ska gosa lite med henne nu.

Ha det bra!

Baka baka liten kaka.

Värre produktiv idag! Steg upp tidigt och åt frukost. Åkte iväg till mamma och pappa i morse. Elsa följde självklart med! Sambon stannade hemma och skulle jobba på i köket. Sätta dit fläkten, kanske spishällen och ugnen också. Får se hur långt han har kommit när vi kommer hem.

Jag och mamma har bakat riktigt smaskiga bullar. Godaste som finns. Gör dem i långpanna, bla med philadelfiaost. Mums. Vi har även bakat rulltårta med chokladkräm. Väldigt gott!! Jag har bakat mockarutor och daijmrutor tidigare i veckan. Nu finns det fika till Elsas dop på lördag! Under veckan ska vi baka prinsesstårtor och farmor och faster har erbjudit sig att baka smörgåstårta.


Recept: Rulltårta med mockasmörkräm
Ska åka till kalix och handla. Vi har helt tom kyl! Måntro vad vi ska äta till middag idag?

Adjö!

Påskdagen.

Mitt lilla hjärta och mitt stora hjärta sover så sött. Endast mamman i huset är vaken. Typiskt.

Idag kommer mina bröder hit o hjälper älsklingen i skogen. Han har varit duktig och fällt en massa träd som blir detta års ved. Kapa, klyva och stapla kvar. Hoho jaja. Drrryyygt jobb. Nå det är skönt när det är klart kan jag säga!

Bär som sagt av till Luleå idag. Blir trevligt. Säkert massa god mat och smarrigt fika.

Blir ett besök i Råneå idag också, hos sambons kusin m familj. Ska bli roligt. Alltid kul att träffas och umgås!

Tror jag ska försöka vila lite till nu så jag orkar med dagens uppdrag!

              

See you later!

Nya tag!

Ja vad ska jag säga. Vet inte om det här med att blogga riktigt e min grej, men jag ger det ett försök till. Om jag inte kan se till att uppdatera med några dagars mellanrum får det helt enkelt vara. Ska göra ett försök som sagt så får vi se hur det går.

Just nu är jag mammaledig. Dagarna flyger iväg. Tiden går så fort. Snart är min tös tre månader. Känns som att det var nyss som hon föddes. Det händer så mycket, nästan varje dag ser man en förändring hos henne. Hon växer så det knakar. Hon e så bedårande vår lilla flicka. Väldigt härlig tid att vara föräldraledig också. Vi går långa promenader i vårsolennästan varje dag. Så skönt. Känns verkligen lyxigt att få umgås med mitt hjärta hela dagarna. Tänk att vi ska vara hemma tillsammans hela sommaren också. Många herrans år sedan som jag var ledig på sommaren. Har alltid jobbat då, sen 9:an typ. Ska verkligen ta vara på varje minut!

Ser fram emot en helt underbar sommar med min lilla solstråle. Min andra älskling får vara ledig 2 veckor med oss, men det är ju bättre än ingenting. Vi får ta vara på den tiden helt enkelt.

Idag är det påskafton. Älsklingen är och servar svärfars husbil. Jag o mini älsklingen tänkte åka in till stan och gå och strosa. Först tänkte jag att hon ska få vakna o äta lite till. Affärerna har ändåinte öppnat än. Får se vad vi hittar på ikväll. Inga planer än.

Imorgon bär det av till luleå för att gratta min faster som fyllt 60 år. Hon firade sin dag i barcelona. Hon, mamma, pappa och petter åkte dit 11 april och kom hem igår. Vi har tagit hand om Dafne och sett till att blommorna i huset fått vatten. Lite tomt utan Dafne nu när hon är hemma med mor och far. Kanske får ta och skaffa mig en hund;) Får se om söndagen bjuder på något mer, vet inte ännu, får se hur det blir m det.

Måndag blir det bakning för hela slanten. Nästa helg blir det dop för lilla tjejen. Vi har valt att ha en lite mindre tillställning. Min kära sambo har ganska stor familj så vi är ändå inte så få. Alla ni som inte närvarar vid dopet, ni är varmt välkomna att hälsa på oss när som helst. Vår dörr är alltid öppen och vi tycker det är oerhört roligt med besök. Varmt välkomna som sagt!


Nu ska jag snosa på min lilla tös ett tag så ska vi kliva ut i det vackra solskenet på ett tag!



                             


Kram och glad påsk!

RSS 2.0