Soft söndag!

Idag har jag mest chillat! Det är härligt att kunna sova och inte vakna av väckarklockan. Härligt. Jag uppskattar det mer nu eftersom att jag jobbar heltid. Jag gick upp och åt frukost med mina bröder. Kul att umgås med dem utan mamma och pappa! Sedan läste jag i min nyinköpta bok. Tänkte att jag kunde läsa i den fina dagar då jag får tid att ligga och sola. Marian Keyes, En förtjusande man. Läste hennes böcker när hon gav ut de första. Dock har det inte blivit att jag läst de senaste böckerna som hon har skrivit. Den verkar lovande. Tjock, så den räcker nog hela sommaren.



Mitt på dagen åkte jag in till stan med min lillebror som skulle spela match. Skjutsade honom till fotbollsplanen. Åkte hem till mitt eget place och fixade lite saker som behövde göras, räkningar bla. Lika kul som alltid!

Jag har även varit och gratulerat min käras lillebror. Gav honom en t- shirt med tufft tryck. Han verkade gilla dem. Smaskade väldigt god tårta också.

Jag och mina bröder har lagat underbart god mat. Grillad fläskytterfile med tortellini, roccolasallad, fetaost, gurka, tomat och soltorkade tomater. Till det en kall bernaisesås. Himmelskt gott. Godaste jag ätit på länge! Pröva det! Smaskens!!

Nu ska jag gå och hänga tvätt! See you all!

Vill ha!!!

Nu sitter jag här. Svettig, febrig och alldelens förvirrad. Varför gör jag såhär mot mig själv. Vet inte om jag kan motstå. Jag är såld. Förälskad. Förlorad. Fast. Ha begäret är enormt.


Visst är dom underbara. Helt himmelska. Fullständigt perfekta. Någon som känner sig generös? Jag skulle kyssa dina fötter för all framtid, vara din slav för evigt. För endast 699,00 kan dessa skor bli mina. Det är väl inte så farligt! Nä, nog är det nära att jag klickar hem dem. Dom vill till mig. Jag känner det i hela min kropp. Dom ropar på mig! Ska konferera med min boyfriend när han kommer hem. Jag är övertygad om att han tycker att jag är värd dem. Kanske kan han tänka sig att äta lite simplare denna månad så jag kan få dessa underbara skapelser. Hihi! Då ska jag inte be om något på väldigt länge. Lovar. De kostar ju ändå bara som en veckas handling av mat, så farligt bantat blir ju ändå inte matkontot. ELLER?!




Gröna fingrar!

Idag har jag hunnit med både det ena och det tredje. Dagen började cirka 05.15. Jag sov hos mina föräldrar i natt eftersom att jag kommer att "bo" här när de är på semester. Detta på grund av att minn lillebror behöver sällskap och hjälp med en del saker. Pappa stökade i köket. Egentligen är det ganska mysigt att vakna av att man hör att någon är vaken och pysslar med något på morgonen. Just denna morgon var min kära far väldigt tyst, det är inte så mysigt när han komunicerar genom att prata med hög röst till min lillebror som befinner sig i andra änden av huset. Men men jag steg upp och pratade lite med dem. Sa hej då och önskade demtrevlig resa. Nu börjar de nog snart vara framme ipå Island. Härligt. Jag känner min ganska avis. Men det blir min tur någon annan gång. Island har alltid varit ett drömresmål för mig, mycket på grund av att jag är så hästintresserad. Tänk att få rida en äkta islandshäst. Tycker inte att de islandshästar som är födda utanför sverge är lika mycket islandshäst som de som är född och uppvuxen på Island. De har formats av landets karga, hårda och vackra klimat och natur. Människaorna på Island har också ett annat förhållningssätt till hästarna är exempelvis vi har. Skulle vara en dröm att någon gång få åka dit. Även för att jag tycker om naturliv, tänk att vandra i den vidsträckta underbart vackra naturen eller bada i en het källa. Heaven! Jag och min kära får åka dit på brölloppsresa om några år! Så får det bli.

När föräldrarna åkte iväg till kallax gick jag och lade mig igen. Jag vaknade igen vid 9, då väckte jag lillbrorsan. Vi åt frulle och sedan, innan vi for till kalix åt vi lunch. Viktigt det där med maten. Det ska ni veta, minstingen måste utfodras. Stränga order. Släppte av honom på fotbollsplanen och åkte vidare hem till mig. Jag började rense en av blomlanden vid vårat hus. Min älskling är inte så intresserad av trädgårdsarbete så det hade växt gräsmatta i den. Tog ett tag att få bort allt gräs och annat tjafs. Nu ser man att det faktiskt är ett blomland. Sedan planterade jag mina tujor i fina krukor som jag köpte förra helgen! Blev riktigt fint. Nu saknas det bara lite blommor i landet så blir det superfint på framsidan av vårt hus. Det huset behöver också lite omsorg. Glömmer bort det lite när vi renoverar och gör så fint i andra huset. Men man kan inte hinna allt. Ska dock försöka hinna städa till även på den tomten, tänkte att det kunde vara bra så att det ser fint ut om vi ska sälja det. Om ni vet av någon som vill ha hus, tipsa dem om vårt. Superfint. Behöver lite tid, jobb och kärlek. Då kan det bli hur bra som helst. Det vet jag. Är i bra skick så det är en fin affär.

Bjöd min käras syster, bror och systerns man på lunch. De höll på arbeta med sin ved. Kapa och klyva. Det var uppskattat.

Hände något roligt idag. När jag satt böjd över ogräset hörde jag att det körde förbi en maskin av något slag. Det var min killes morbror som körde ner med sin skogsmaskin i vår skog. Han började, helt o ombedd att ta upp de träd som vi fällt. Kul. Dock fick han lämna kvar npgra högar, marken var för blöt, han kunde inte ta sig dit. Vi får se hur vi löser det. Till hösten när kälen har lagt sig får vi ju upp det så där har vi ju ett alternativ, eller så får vi köra en annan väg. Där det inte är lika blött. Kanske kommer åt träden då. Vi får se. Ska bli kul att berätta för my love att nästan all vår ved nu ligger och väntar på att klyvas.

Nu har jag en skinkpaj i ugnen. Ska bli gott. Känner min hungrig!

Har nätshoppat lite i veckan! Från h&m! Såklart. Banana vet vad jag menar! Har även shoppat från världens bästa CHILI. Hittade mycket fint, en del på rea också. Så kom undan ganska billigt. Två rosa tunikor, svarta leggins, en underbart somrig blus, jeansleggings, och ett långt linne. Sååååå nöjd. Kul att uppdatera garderoben med något somrigt.


Dessa två klänningar har jag beställt från h&m. Kommer till mig nästa vecka!!! Kul. Tog samma modell, men olika färger, var på rea och så tyckte jag att de var så fina. Ser ju inte ut som samma klänning i och med att färgerna skiljer sig.

Nu är nog pajen färdig! Adios!


Fredag hela dagen!

Hej på er alla glada och goa människor!
Idag känner jag mig särskilt glad och lycklig. Enda negativa grejen, om jag nu måste påpeka någon sån, är att min kära plutt är så långt borta som i Stockholm. Han är iväg med sina hemvärnspolare och lirar. Han roar sig kungligt, det vet jag och det unnar jag verkligen honom. Kul för honom att få ett litet avbrott från ved och renovering!

Imorgon åker mina päron till Island. Jag är ganska avundsjuk, men jag missunnar dem inte den resan. Det är de helt klart värda. Alla vi barn är ju så stora nu. Så nog tycker jag att de gott kan åka iväg på egen hand. Jag blir därmed hemhjälp åt min broder, hundvakt, blomvattnare, husvakt och postintagare. Men det blir säkert bra det också. Matkostnaden blir inte lika stor i alla fall. Betald mat i en vecka ungefär. Det är fin lön för mödan. Bara till att plocka ur frysen och laga till smarriga grejer. Inte illa. Min broder överlever säkert. Ska även agera taxi. Får se om jag hinner slipa trapp något överhuvudtaget!?



Idag står det palt på menyn. Hos mamma och pappa. Pappa är kovck. Han är väldigt duktig på att laga palt, enda rätten där han överglänser mamma. Kul kul. Sen ska jag få massa instruktioner kan jag tro, om hur jag ska bete mig när de är borta. Men det är nog lika bra så att allt blir rätt. 

Ha det gött! 


Trött!

Vet inte vad jag har fått i mig för sömnpiller idag! Känner mig helt färdig. Kort stubin och allmänt retlig. Inte så lyckat när man jobbar med barn. Nä, så illa tror jag inte att det är. Mitt dåliga humör går inte ut över barnen. De kan tära på tålamodet ibland, men metoden att räkna till tio fungerar oftast. Ska försöka sova rikltigt gott och länge så är jag kanske utvilad imorgon.

Tänkte gå en sväng på stan när jag slutar för dagen. Ska se om jag hittar några sommarfräscha plagg. Skulle vara roligt. Kanske piggnar till av det!? Imorgon ska vi ha teaterföreställning med barnen på jobbet. Tänkte att jag skulle vara lite extra fin då. Alltid kul med något nytt. Tar alla tillfällen som ges att inhandla nya kläder. Lite måste man ju dock allt spara till framtiden. Planerar att åka på en skön, varm och avkopplande semesterresea till hösten. Vi får se om det blir av, skulle vara underbart.

Ska bli spännande att se hur teatern går imorgon kväll. Vi har tränat flitigt. Dock kan ju nerverna ställa till det lite för barnen. Det vet man ju aldrig i förväg. Men, men går säkert hur fint som helst.

Ska njuta av mitt eget sällskap ikväll. Min älskling är borta idag och några dagar framöver. Finns både positiva och negativa saker med att vara ifrån varandra. Något som är både positivt och negativt är att man saknar varandra. Jobbigt under tiden man är isär, härligt när man ses. Det blir säkert bra. Är ju så ljust nu på kvällen och natten. Ingen fara att sova själv ute i obygden där vi bor nu. Har ju min vakthund också ifall det skulle bli skarpt läge!



Ha det gött!

Lite av varje!

Känns som att det är dags för en uppdatering. Dagarna rullar på och tiden bara springer iväg. Har varit helt underbart sommarväder senaste vecka. En av många fördelar med mitt jobb är att jag får vara så mycket utomhus. Detta har resulterat i att jag har fått bra med färg. Vi har jobbat på en del med renoveringen, dock inte lika intensivt. Vi har istället fått mycket gjort ute. Min andra hälft har varit flitig i skogen, fällt träd för att vi ska ha det varmt och skönt till vintern. Även jag har hjälpt till en del. Kanske inte det roligaste man kan göra, men det är rejält med träning!

I helgen har min käras morbror lyft upp ungefär hälften av det vi har fällt. Resterande del kunde han inte komma åt eftersom att det var så blött. Vi ska kolla upp lite andra lösningar, hoppas att det fixar sig. Skulle vara skönt att få göra bort att klippa, klyva och stapla in allt på en gång.

Igår bjöd vi även min familj på middag. Grillat stod på menyn. Väldigt gott!

Idag har vi varit in en sväng till stan och gjort lite ärenden. Har hittat en superfin och bekväm bh. Har länge letat efter en sådan. Nu när jag äntligen hittade en var jag tvungen att slå till.

Vad tycks?


Ha det gött!


RSS 2.0