Förlovad!

Jepp, så är det. Har hållit lite på den nyheten för att jag ville lägga ut en bild på ringarna som jag och min älskling har valt ut. Dock vill inte kameran fungera, så alla ni som är nyfikna på hur den ser ut får komma förbi och se den in real life.

Min älskling överraskade mig på min födelsedag med att fråga om jag vill förlova mig med honom. Självklart svarade jag ja. Han hade slagit in en brochyr som innehöll massa fina ringar. Jag fick själv välja vilken ring jag ville ha, eller ja det var ju ett gemensamt beslut såklart hehe. I fredags anlände så äntligen våra ringar. Kul!! Jag är väldigt nöjd, både med ringen och det faktum att jag är förlovad!

I helgen har vi haft besök av my darlings yngsta lillebror. Han har sovit över hos oss. Vi har ätit supergod älgfile och potatisgratäng till middag, hälsat på hos mina föräldrar och sett en ytterst barntillåten film. Kanske inte en film i min smak, men men. Brodern verkade gilla den eftersom han såg den en gång till i morse.

Min bättre hälft har varit flitig och varit ute i huset och jobbat för fullt hela helgen. Känns bra.

Imorgon är det måndag igen. Känns som att helgen bara sprungit iväg. Har inte hängt med!


Soligt och härligt

Vilket enormt härligt väder det är idag. De senaste dagarna har bjudit på helt ljuvligt väder. Soligt och varmt. Hur härligt som helst. En av fördelarna med att arbeta som förskollärare är att man får möjlighet att vara ute så mycket. Barnen tycker nog också att det är skönt att det börjat vara varmare ute nu, de roar sig kungligt i snöhögarna på gården.

Helgen som varit har varit helt underbart bra. I lördags, när jag fyllde år, var både familj och vänner förbi och fikade. Väldigt trevligt. Fick förmånen att se mina föräldrars bestörta min när de för första gången smakade sushi. Oj, oj, oj säger jag bara. Kan ju säga att det inte kommer bli någon favoriträtt direkt. Men jag bara älskar sushi. Som tur var bjöd vi ju även på annat som föll de kräsna gästerna i smaken.

Jag har fått många väldigt fina presenter. Av mor och far fick jag en symaskin. Otroligt fin! Gillar den skarpt. Nu måste jag börja designa lite egna kläder tror jag. Av min älsklings föräldrar fick jag ett våffeljärn. Det har jag planer på att testa till helgen. Är sugen på våfflor, det är ju trots allt våffeldagen imorgon. Fick även ett armband, en blomma och en väldigt delikat älgstek. Fick även en till present, men den tän ker jag inte avslöja än;)

              

Helgen avslutedes med lite renovering i huset. Nu måste vi verkligen hugga i under våren så att det blir färdigt någon gång.

Imorgon är det vasalopp som gäller. Ska bli både spännande och roligt.


Härligt med helg!

Känns oerhört skönt med fredag idag! Har varit en härlig dag på jobbet idag. Lagomt mycket barn, mysig sångsamling, gott fredagsfika och härligt väder. Var faktiskt jag som stod för fredagsfikat idag. Bakade en marängtårta med smörkräm och grädde på. Den är så väldans god. Den blev väldigt omtyckt av mina kollegor också. Det är kul.

Ikväll ska jag bli bjuden på sushi. Mmmmmm, det ska bli gott. Jag ska även baka en hel del! Mindre kul att måsta ägna hela fredagskvällen till det, men det går nog bra det med. Ska bli roligt att träffa familj och vänner imorgon när jag fyller år. Min älsklings mamma har lovat att baka smörgåstårta, gotti gott gott.






Ska till frissan imorgon. Har faktist tagit bort mina extensions igår. Nu är jag både korthårig och tunnhårig. Nå så illa är det väl inte, men det känns lite så. Det tog sån himla tid och smärtade så enormt att ta bort hårslingorna så vi han inte klippa och färga igår som vi tänkt. Så det blir till att göra det imorgon istället. Ska bli roligt. Kul att vara nyfrissad och fin på min födelsedag.



Funderar på att klippa mig ungefär som donnan på bilden ovan. Inte riktigt så kort, men typ, ungefär.

See you later alligator!

Lunchrast

Kände att jag ville ta mig tid till att uppdatera min blogg. Är för tillfället på jobbet. Har min rast just nu. 

Igår var jag på en föreläsning efter jobbet. Min chef har ordnat så att alla anställda som hon ansvarar för får gå på tre föreläsningar denna månad. Föreläsningarna handlar om hur haparanda kommuns förskola och skola kan förbättras. Det var en intressant föreläsning som väckte en hel del tankar och funderingar. Alltid kul att få ta del av någon annans reflektioner och erfarenheter. Efter föreläsningen var det skönt att komma hem till min älskling. Bara ta det lugnt och mysa.

Även idag blir det en lång dag. Vi ska ha personalmöte. Ska bli spännande att ta tag i dagens dagordning. Kommer nog att kännas skönt att få ta del av varandras åsikter kring ämnet. Är en bra hjälp, på så sätt tror jag att slutresultatet blir bättre. Alla ser vi ju saker ur olika synvinklar. Ska äta en supergod pizza till middag idag. Eftersom att jag ska stanna kvar på jobbet så måste jag försöka få i mig något så jag orkar tänka. Blir så sent att äta middag först när jag kommer hem. Längtar redan efter att få ta en smakbit. Mmmmm.



Slutligen vill jag bara säga att det skulle vara jätteroligt om någon av er som läser min blogg skulle vilja skriva en kommentar. Skulle vara kul att få ta del av era tankar. N i behöver inte skriva något speciellt, skulle bara kännas kul att veta att det i alla fall är någon som kikar in hit ibland.


Vill ha!


Var precis in på H&M's hemsida. Oj oj oj vad mycket fint det finns. Tänk om jag bara för en dag kunde ha obegränsat med pengar. Då skulle jag shoppa loss! Skulle nog skänka en del pengar också, om jag hade haft pengar i överflöd tycker jag gott att människor som har det sämre ställt kan få en del av kakan. Önskelistan från endast H&M är lång. Skulle ta länge att lista alla objekt på min "vill ha" lista.


Så underbar sommarklänning! Får mig att tänka på en av mina kära vänner.

Supergulligt linne! Diggar blått!



Väldigt skir och romantisk bh och trosa. Kanske min darling skulle bli lite extra exalterad om jag överraskade med denna!?


Dessa skor är bara så snygga. VILL HA! Måste ta mig en rejäl funderare på vad min inte så överdrivet stora lön räcker till. Skor är ju tyvärr inte högst upp på min prioriteringslista. Ibland är det bara så tråkigt att man faktiskt måste betala mat, telefonräkning, bensin och annat sådant där nödvändigt.

På H&M home hade de dessa underbara skapelser. Ska bli så kul att inreda när vårt hus är klart. Min darling får helt enkelt ha överseende med att jag är en riktig girly girl och gillar rosa. Några rosa prylar bara måste jag få ha. Tror faktist att han tycker det är okej.





I övrigt så har det varit en väldigt bra måndag hittills. Rolig dag på jobbet, full rulle. Fint väder, solen skiner och jag har därmet fått användning av mina nya brillor! Life is good.

Trevligt med helg

Måste säga att jag har varit hyfsat produktiv i helgen. I fredags fick jag väldig lust att städa och göra vår fint hemma i vårt hus. När jag någon enstaka gång får denna känsla är det bäst att följa den. Lust att städa har jag sällan, därför satte jag igång med stor iver nu när jag äntligen kände någon typ av glädje över att städa. Jag var på Buketten och köpte tulpaner och några riktigt fina, stora, rosa tygrosor. Kan försvara mig med att de ser i princip riktiga ut, annars brukar jag inte vara så förtjust i tygblommor. När jag sedan kom hem började jag städa. Jag hängde upp nya gardiner i vardagsrummet och ställde mina inhandlade tygrosor på en nyinköpt rosa duk. Väldigt snyggt, ja till och med min darling tyckte att det var snyggt. Han sa det i alla fall.

                                                                   

I lördags sydde jag nya gardiner till köket. Riktigt fint blev det. Skirt och ljust. Spetskappa med vita längder med blåbärsris på. Ska ta en bild på det inom kort och lägga upp här på bloggen. Ska försöka komma ihåg det.

Jag var även på tjejmiddag igår. Var väldigt kul. Roligt att träffa kompisar och höra vad som hänt i deras liv sen sist vi träffades. Kul att träffa värdinnan för kvällen också, var ett tag sen sist. God mat, god dricka och trevligt sällskap. Tackade för mig ganska tidigt eftersom jag kännde mig rätt trött och jag var inte alls sugen på att gå på krogen. Åkte hem till min karl och kurade ihop mig i hans famn. Väldigt mysigt.

Just nu sitter jag och väntar på att karlarna som arbetar på vår gård ska komma in och äta lunch. Maten står på bordet och kallnar, men de varkar inte ha tid att komma in och äta. Är nämligen så att vårt avlopp har frusit. Inte kul alls. Återstår att se om det blir ett dyrt kalas eller ej. Min egen händige man är ute med sin händige far och lillebror och försöker åtgärda problemet. Hoppas, hoppas, hoppas att de lyckas.



På min Vill ha lista!

Just nu finns dessa högt upp på min vill ha lista. Onödig info för de flesta, men jag kände bara för att tillkännage detta. Har ett presentkort på Nelly, funderar på att använda det till dessa.

<a href="http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/shelly-427423-14/" title="Shelly SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM"><img src="http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/productOverview/427423-0014.jpg" alt="Shelly SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM" border="0" /></a>

Liten uppdatering

Har inte riktigt varit motiverad att blogga för tillfället. Handlar inte om att det varit ont om händelser i mitt liv, tvärt om. Bara inte känt för att skriva. Tänkte bjuda på lite sköna bilder från helgen som var. Jag och min älskling var på en härlig skidtur.



Efter att ha plumsat i djup snö ett längre tag var Charlie trött, därför tog han en liten powernap.



Sähär skönt hade jag det medan min underbara karl fixade elden och grillpinnarna. Anledningen till att jag ser så tjock ut beror delvis på alla tröjor som jag dragit på mig under jackan, inte allt för smickrande bild på mig. Men, men...



In action! Grillpinnar på G.



Visst är han bedårande!!

See you later alligator!

Ska gå och joina min karl i soffan nu.


RSS 2.0