Sol ute och sol i sinne.

Vilken underbart härlig dag det är idag. Soligt och varmt. Känns som att det blivit väldigt lite av den varan i sommar. Har inte varit speciellt många soliga dagar. Idag har vi jobbat på från tidig morgon. Min kära sambo steg upp med tuppen och fortsatte att jobba med veden. Idag blir det klart. Oj oj oj vad härligt. En mycket trevlig överraskning var att pappa dök upp och erbjöd sin hjälp. Genast gick det hela mycket fortare.



Jag låg och drog mig i sängen lite längre än min hurtiga sambo. Dock har jag ändå hunnit med att slipa ett trappsteg i trappen, handla och laga lunch till de hårt arbetande männen;)

Jag och min darling hade räknat med att veden skulle ta större delen av denna dag. Känns skönt att det alldeles strax är färdigt. Då kan vi ta en paus från allt jobb och göra sådant som andra sommarlediga människor gör. Typ sola och bada och bara chilla. Ikväll tror jag dock att vi ska fortsätta med målning och slipning i huset. Det går ordentligt framåt nu. Plötsligt känns det inte så främmande att vi ska kunna bo där till hösten. Vi kommer att bo där då. Oh vad härligt det ska bli. Sen håller jag alla tummar och tår för att vi ska få sålt vårt andra hus. Vet ni någon som är intresserad så är det bara att tipsa dem!



Går bra på jobbet. Dock är det lite annat att jobba inom äldreomsorgen/handikapomsorgen jämfört med på förskola. Saknar de underbara barnen den del kan jag säga.

Nä nu ska jag gå ut i solen. Ha det fint!

RSS 2.0