Härliga sommar!

Oj vad varmt vi har! Helt otroligt! Kan inte komma ihåg senast när det var så här varmt här uppe i norr. Har upplevt några sommrar vid det här laget, denna är väldigt varm. Men det är gött! Brun har jag blivit. Av promenadet med sötisen och vagnen, av att allmänt vara ute. Av att gå och strosa på stan, av att bada osv. Just nu lever jag det ljuva livet. La dolce vita typ. Verkligen härligt! Jag och lillis myser på. Oftast gör vi precis det vi känner för, roar oss mest. Ibland tar vi tag i en del "måstegrejer". Känns ganska skönt när de är gjorda. Tillfredställande känsla får jag när jag åstadkommit något bra. Det borde jag ju egentligen ha varje dag i sådana fall, tar ju hand om världens bästa dotter varje dag och hon är ju så bra som något bara kan bli!

        
 
Njuter av ledigheten tillsammans med min flicka, om en månad ska jag tillbaka till verkligheten. Känslorna inför det är blandade. Plötsligt kan en enorm motvilja skölja över mig. Vill inte, hela kroppen och mitt sinne säger nej. Likaså kan jag ibland känna att jag ser fram emot att börja jobba. Samarbeta med barn och kollegor, planera pedagogisk verksamhet osv, osv. Det blir nog bra. Intalar mig själv det! Mina sötnosar klarar sig säkert utan mig några timmar varje dag...

I veckan har det varit Kalix dagarna här i byn! Lite olika happenings. Det har för övrigt varit full rulle i veckan!

Måndag- Fika och promenad runt stan och i affärer med Cecilia. Väldigt trevligt!
Tisdag- Haparanda och Torneå med Emma. Skojsigt! Några hundralappar fattigare, men var ändå sparsam. Något som drabbat mig sen lilla tösen föddes. Finns ju liksom viktigare saker att spendera pengar på än kläder och dylikt;)
Onsdag- Luleå med mamma och lillbrorsan. Handlade inget! Hör och häpna!
Torsdag- Nyborgs skärgård! Mitt första dopp i havet! Härligt!
Fredag- Bad på Strandängsbadet med älskade Elsa. Hon gillar verkligen att bada. Kul! Skönt för henne att få svalka sig lite i värmen!
Lördag- Strosat på stan med svärmor och svärfar. Kollat när svärmor dansade Linedance, ätit lunch ute, druckit milshake, spanat på min man som gått omkring i uniform på stan, badat på strandängsbadet med lillis och mannen min! Bla..


                                                                


                             

Bra vecka helt enkelt. Känns som att vi ska ta det lugnt nu i några dagar. Bra vara vi två på dagarna, ja självklart välkomnar vi besök. Men veckan som var gick i ganska högt tempo, vilket är roligt. Men man behöver ta det lugnt också. Det tror jag att vi ska göra till veckan. Bara vara.

Om en vecka har älsklingen semester! Härligt. Hoppas vi får mycket gjort. Vill flytta in i huset! Vill, vill, vill!! Men men, tålamod!

Sötisen sover och mannen jobbar. Jag är alone. Både skönt och tråkigt! Hade nog varit mysigare om sambon varit hemma. Men, men. Dricker lite folköl och funderar.

See ya!

RSS 2.0