Lackar mot jul!

Snön ligger vit på marken. Endast tomten är vaken. Nä, jag och några till också. Stigit upp 4 i morse. Säg vad man inte gör för de små barnen och deras föräldrar. Iväg mot jobbet rullade jag 4.30. Inga renar och plogad väg. Så ska det vara. Igår på hemvägen var det tvärt om. Centimeter från att köra på en ren och oplogad väg. Känns inte så kul att köra ibland. Denna höst har varit jobbig att köra. Halt, mörkt och regnigt. Har ändå gått bra. En visit i diket. Ingen fler gång tack!

Slutar självklart tidigt idag. Skönt. Blir kalas idag. Eriks kära syster. Blir roligt. Ska hitta något som hon kommer tycka om att ge henne. Därefter blir det Zumba för min del! Ladda, Ladda! Lagomt slut jag kommer vara...

Pratade med en kär vän igår. Eller faktist med två. Känns som att jag varit dålig på att hålla kontakten med mina vänner. Hösten har varit så intensiv. Hoppas alla kan ha överseende med det. Nu kanske det blir ordning på den fronten, husrenoveringen börjar gå mot sitt slut!! YES, YES, YES!! Så härligt! Pirrig och förväntansfull är orden. Oj vad härligt det ska bli att flytta in, ord kan inte beskriva.
Elsa växer och utvecklas för var dag. Två nya tänder är påväg. Snart är alla tänder framme;) Hon går för fullt. Längre och snabbare för var dag! Nästa vecka har hon 10 månaders kontroll. Spännande.
Ha en bra dag!

RSS 2.0