Hej igen!

På måndag börjar jag jobba igen. Kan ni fatta att det redan gått ett halvår. Mammas älskling är drygt 6 månader. Helt otroligt. Känns som att jag varit borta en vecka eller nåt, nu när man tänker tillbaka och inser hur fort tiden går! Men men bara ta sig i kragen. Har suttit och pluggat läroplanen och funderat på hur man skulle kunna strukturera upp hösten på jobbet. Känns som att det var bra, börja tänka i de banorna igen, är juett tag sedan. Så är jag lite förberedd när jag anländer till avdelningen på måndag.

                             
                              Nyfödd

                              
                              6 månader

Tror det kommer att gå bra. Kommer dock att längta ihjäl mig efter min gounge! Mammas hjärta kommer att brista av saknad när jag gasar iväg på morgonen, men man vänjer sig säkert. Min lilla tös har det bra med sin pappa. Får ta vara på de lediga stunder man har tillsammans.

Ska och klippa mig idag. Blir kul. Tror jag ska klippa lugg. Bleka utväxten litegrand. Blir säkert fint.

Snart har vi renoverat klart i huset. Känns helt otroligt. Kan inte tro att det verkligen är sant. Kommer nog inte tro det förens vi flyttat in. Ska bli så härligt!

Sommaren har för övrigt varit helt underbar! Vilket otroligt väder! Varit ledig med lilltösen och bara tagit det lugnt. Gjort det vi kännt för. Sambon har snart haft tre veckors semester. Kul att vara ledig tillsammans. Vi har varit en tripp till fjällen, katterjåkk. Väldigt trevligt! Åkte även över till Norge. Blev fast i tullen på tillbakaresan, alla som åkte in i Sverige fick visa legitimation. Efter att galningen hade mejat ner x antal människor.

                              
                               I bärstolen på pappas rygg i Katterjåkk.

                              
                               Njuter!
                              
Varit ut till sambons syrras styga. Mysigt! Känns som att jag är nöjd med sommaren. Ser fram emot hösten. Den friska luften och de vackra färgerna. Ser fram emot de upplevelser som väntar, med familjen och på arbetet.

Ha det gott!!

RSS 2.0